Loading…

IT SUPPORT OG SERVICERING TIL DIN VIRKSOMHED

Viradata rådgiver, opsætter samt servicere jeres computere, servere, netværk, telefoni, printere og andet IT udstyr. Vi har over 8 års erfaring.
RING 61 30 66 63

Samarbejdspartnere

 

Viradata samarbejder med mange af de førende IT brands på markedet, for at yde vores kunder den bedste Support og Rådgivning vedr. IT-Sikkerhed, IT-Support og IT-Konsulentydelser.

Vores samarbejdspartnere:

 


 

IBM

Som IBM Business Partner har Viradata stor ekspertise indenfor Installation, Opsætning, Support og Vedligeholdelse af IBM ’s IT-produkter og IT-løsninger. Vi har adgang til IBM ’s support værktøjer og website.

 


 

Lenovo

Viradata er Business Partner med Lenovo. Vi kan derfor yde den bedste service inden for Lenovo ’s produkter. Vi kan gøre brug af Lenovo ’s Support værktøjer således at både Installation, Opsætning og Vedligeholdelse bliver udført yderst professionelt.

 


 

Microsoft

Som Microsoft Registreret Partnere er Viradata naturligvis godt rustet til at håndtere alle Microsoft ’s styresystemer samt deres mange programmer. Vi vil kunne rådgive omkring brugen af disse og sætte produkterne sammen så de passer til netop behovet.

 


 

Avast

Avast er et af markedets førende antivirus programmer. Det er anerkendt over hele verden. Det beskytter computeren for selv de mest aggrasive malware og virus. samtidig scanner det både ind og udgånde e-mails. Viradata er Business Partner og Authorized Reseller af Avast og kan derfor give den beddste service og rådgivning på området.

 


 

Dell

Viradata har indgået Business  Partnerskab med Dell. Vi har således adgang til Dell ’s Support site og værktøjer, så vi er i stand til at yde en hurtig og yderst optimal hjælp til alle Dell ’s produkter. Vi kan rådgive ved nyanskaffelser, så produkterne passer sammen og giver mening.